Olyan ajándékot adj, amiért élete végéig hálás lesz!

Ha körbenézel most a szobában magad körül, hány olyan ajándékot látsz, amit valaki jó szívvel adott, de sohasem vetted hasznát? Hány tárgyad van, ami csak porfogóvá vált az évek alatt vagy elkopott, elvesztette az értékét? Manapság azt szokták mondani: "élményt adni a legnagyobb ajándék". Tudást adni viszont még ennél is több!

Mind a kisebbeknek szóló Lépéselőny, mind a nagyobbaknak (érettségi előtt állók, egyetemisták és aktív felnőttek) szánt tanfolyamaink kulcsot adnak a hallgatók kezébe:

 

megtanítanak jól tanulni.

 

Módszert adnak, hogyan legyél sikeres a nyelvvizsgán, az iskolában, az érettségin, az egyetemi számonkérések alkalmával, de ami ennél sokkal fontosabb: megtanítanak, hogyan szeresd meg a tanulást. Hogyan tedd játékká, élvezetessé és nem utolsó sorban hatékonnyá, amit eddig magolással oldottál meg.

A Lépéselőny egy két napos, 12-18 éveseknek szóló tanfolyam, amely a minden napi iskolai nehézségek leküzdésében segít. Segítségével eszközt kaphat a diák, amely nem csak megkönnyíti, meggyorsítja, de - a sikerélményen keresztül - meg is szeretteti a tanulást a hallgatókkal. Nincsen rossz tanuló, csak rossz tanulási módszer!

 

 

Milyen érzés lenne, ha meg tudnál tanulni 200 oldalt két óra alatt úgy, hogy meg is maradna a tudás? Szuperképesség lenne? Pedig benned van és mindannyian képesek vagyunk erre a villámolvasás módszerének elsajátításával! A XXI. században elképesztően megnövekedett az elsajátítandó anyag mennyisége, de mi mégis ugyanazokkal a módszerekkel próbálunk tanulni, mint a dédszüleink. Csoda, ha sok a sikertelen diák? A villámolvasás egy teljesen hétköznapi, egyszerű módszer, amelynek segítségével a könyvet nem az elejétől a végéig, lineráisan olvassuk el, hanem a benne rejlő, számunkra hasznos információkra koncentrálva, egy fejlettebb tartalomfeldolgozási stragtégiával sajátítjuk el. Gyorsabb, hatékonyabb és élvezetesebb. Olyan, mintha egy távcső helyett egy műholdról kémlelnénk a világot.

 

 

 

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy felméréseink szerint a tanfolyamainkon részt vevő hallgatók több, mint négyötöde távozik kifejezetten elégedetten az együtt töltött hétvége után.

Mit gondolsz, örülne az ismerősöd vagy szeretted, ha ezeknek a képességeknek a birtokába jutna? Vagy kapjon inkább egy újabb törékeny, múlandó, akár haszontalan tárgyat?

 


Ha úgy érzed, kellőképpen körbejártad a témát oldalunkon és úgy döntesz, szeretnél egy belépőt ajándékozni valamelyik tanfolyamunkra, nincs más dolgod, mint a tanfolyami díjat befizetni a 10404072-50526786-68771015 (K&H Bank, címzett: Sonoris Art and Media Kft. ) számlaszámra, a közleménybe beírni az "Ajándékutalvány" szót és a kedvezményezett nevét. Ezután a megajándékozottad szeretettel látjuk a befizetést követő 12 hónap bármelyik időpontján, előzetes regisztrációt - bejelentkezést - követően (amit ezen a linken tehet majd meg). Ha szeretnél kézzel fogható ajándékot is adni, készítettünk egy kinyomtatható ajándékutalványt, amit fizikálisan is átadhatsz majd. (Letölthető kék színben innen, piros színben innen.)