lantoskicsiSzeretnéd, ha a te városodban is lenne Lépéselőny-tanfolyam? Szeretnéd, ha a gyerekek olcsóbban vehetnének részt a környezetedben? Szeretnél jó célt szolgálva jó pénzt keresni? Segíts nekünk eljutni hozzátok és mi segítünk a szervezésben!

Mire lesz szükség?

Csak a helyszínt és az oktatónak szállást kell biztosítanotok. Projektort, hangfalat és vásznat - ha nálatok nem áll rendelkezésre - magunk is tudunk szállítani. 

Hány résztvevő kell egy tanfolyamhoz?

A kisebbek tanfolyamain (3-4. illetve 5-7. osztályosok) minimum 15 fő vagy 300 ezer forint árbevétel, a nagyobbak (8-12. osztályosok) tanfolyamain minimum 20 fő vagy 400 ezer forint árbevétel szükséges a tanfolyam megtartásához. Ha ennél többen vagytok, az efölötti bevétel a szervező jutaléka lesz vagy visszaforgathatjátok hátrányos helyzetűek tandíjtámogatásába, a résztvevők díjának csökkentésébe.

Hogyan hirdessem meg?

A meghirdetéshez professzionális marketing-anyagokat bocsátunk rendelkezésedre. A plakát- és szórólaptervet ide kattintva érheted el, szabadon felhasználható sajtóközleményeinket (helyi újságok számára) ezen az oldalon tudod letölteni, videós anyagaink itt állnak rendelkezésedre. 

Hol fognak jelentkezni a résztvevők?

Nálatok is regisztrálhatnak, de szívesen létrehozunk egy csak a ti számotokra elérhető jelentkezési lapot itt, az oldalon is.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél szervezőnek jelentkezni, írj levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy keress minket a +36 30 2345-284 telefonszámon!